Relatietolkconsult

Loop je er tegen aan dat je relatie een beetje saai en voorspelbaar is geworden, niet het beste in jou naar boven haalt, een gevoel van leegheid geeft, of juist tot (onderhuidse) irritatie, frustratie en strijd leidt? Of merk je dat je relaties steeds maar weer vastlopen en wil je meer zicht krijgen op wat jij nog mag ontwikkelen zodat het in toekomstige relaties makkelijker en fijner wordt? Meld je dan aan voor een Relatietolkconsult!

Als er relatieproblemen zijn, hebben we vaak het gevoel dat het aan de ander ligt. Als hij/zij niet ‘zus of zo’ zou zijn, dan was er geen probleem geweest. Je projecteert als het ware jullie problemen op je partner. Onder je relatie is echter een ‘systeem’ werkzaam waarin jullie beide partners een even groot aandeel hebben. Een systeem dat jullie samen opgebouwd hebben en in stand houden. Dit gebeurt natuurlijk onbewust en ongewild.

Als je inzicht krijgt in dat systeem, start je een innerlijk proces waarin je verantwoordelijkheid neemt voor jouw ‘hele helft’ en verandert de interactie met je (toekomstige) partner onherroepelijk. Je (ex) partner is in principe niet bij het consult betrokken. Vaak zien we dat er maar 1 bewuste partner nodig is om het systeem in positieve zin te veranderen.

Een liefdesrelatie confronteert je onvermijdelijk met onbewuste en onopgeloste emotionele blokkades uit het verleden. Een reden om uit elkaar te gaan? Of benut je de situatie om te groeien als mens en levenspartner, en je leven en relatie dynamischer en vervullend te maken?

In je (ex) partner en in de manier waarop je naar haar/hem kijkt, is veel af te lezen over wie jij bent geworden en wie je wérkelijk bent. Je gewoontepatroon, overtuigingen en emotionele blokkades kaatsen via je partner (als in een spiegel) naar je terug. Kijk via de Relatietolkmethode in de spiegel van je relatie en start een proces van bewustwording en innerlijke groei. Ontdek je verborgen kwaliteiten en ervaar wat het effect is op je leven, je relatie(s) en het gedrag van je eventuele kinderen, als je die gaat inzetten.

Het Relatietolkconsult bestaat uit 3 inspirerende, verhelderende sessies met veel impact op je ontwikkeling als mens en partner. Lees hier meer over het consult.