Publicaties

 

Inspiratieboek Pubers zijn leuk! Voor ouders van pubers. Van Tischa Neve
Samen Eigen-Wijs heeft een bijdrage geleverd aan dit inspirerende en leerzame boek van Tischa Neve. Een boek met columns en inhoudelijke artikelen vol eyeopeners, humor en veel praktische tips. Geen theoretisch boek over het puberbrein, maar een inspiratieboek voor bij het grootbrengen van en omgaan met pubers. Door dit boek te lezen snap je waarom een puber doet wat hij doet en kun je daar weer om lachen. Je leert en ervaart hoe je door samen te werken vanuit contact en verbinding lastige situaties kunt voorkomen en oplossen, hoe je omgaat met lastig gedrag en hoe je een puber eigen verantwoordelijkheden kunt geven. 

 

 

 

kiind spiegelen-330x220

Artikel op Kiind.nl
Voor Kiind magazine schreef ik in februari 2016 samen met Sandra Dijkers een artikel genaamd ‘Je kinderen als spiegel’. Hierin leggen we uit hoe het spiegelen in zijn werk gaat en hoe zelfonderzoek aan de hand van die spiegel kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling als mens en ouder.  Lees het artikel op Kiind.nl.

 

 

InspiratiebInspriatieboek coveroek voor leuker en makkelijker opvoeden van Tischa Neve
Samen Eigen-Wijs heeft een bijdrage geleverd aan dit sprankelende boek van Tischa Neve vol eyeopeners, columns, inhoudelijke artikelen, oefeningen en veel praktische tips over hoe je met samenwerken en vanuit contact en verbinding met je kind lastige situaties kunt voorkomen en oplossen. Dit boek brengt nog meer gezelligheid, rust en plezier in huis!

Klik hier om het boek te bestellen.